خلاصه متن:
آیا میدانید زوجهایی هستند که تنها به صورت فیزیکی کنار هم هستند و هیچ عاطفهای در بین آنها نیست؟ آیا میدانید خانوادههایی هستند که برداشت مرد از اقتدار مردانه، هنوز نشان دادن زور و بازوست، آیا میدانید نی هستند که حق اظهارنظر ندارند؟ متأسفانه زیر پوست شهر مواردی از این دست وجود دارد و ما برای آشنایی بیشتر با چنین مواردی به یک مرکز مشاوره خانواده در کرج سر میزنیم.
ببخشید! مرکز مشاوره خانواده در کرج کجاست؟
این سوالی بود که زن جوانی در یکی از روزهای بارانی سال گذشته در حالی که به سرعت در خیابان به سمت خانه می رفتم از من پرسید. آدرس مرکز مشاوره خانواده در کرج همان مرکزی که به ما نزدیکتر بود را نشان دادم. زن در حالی که تشکر میکرد، به سرعت به سمت آدرس، از من دورشد.
طبق آمارهای رسمی در سال 1397 تعداد رویداد تلخ طلاق در کشور 174هزار و 698 مورد بوده است. این آمار زنگ خطری اساسی برای ارکان مقدسترین کانون در بین ماست.
چگونه است که جوانانی که روزی برای هم دلبری میکنند و از زندگی در چادر و کپر داد سخن میزنند، به این نتیجه میرسند که ادامه زندگی را با بیوهگی و خاطراتی که شیرینی آن در تصمیمی، رنگ باخته است، سپریکنند؟
به یک مرکز مشاوره خانواده در کرج سری میزنیم ببینیم علت چیست؟ و کدام علل در صدر علت های رویدادی است که از منظر اسلام منفورترین حلال است؛ و از نظر جامعه شناسان یک اختلال جامعه شناختی به شمار میرود.
مرکز مشاوره خانواده
در این مرکز مشاوره خانواده در کرج به 15 علت در صدر علتهای مربوط به طلاق برمیخوریم که 4 مورد را ذکر میکنیم:
نه تنها در این مرکز مشاوره خانواده در کرج که در سایر مراکز نیز علت ها کم و بیش به همین صورت است و قدر مسلم مراجعه و اعتماد به مشاوره های خانواده نقش مهمی در پیشگیری از رخداد ناگوار طلاق خواهد داشت.
متن مرتبط:
درباره این سایت