بارتر یا تهاتر، تقریباً به صورت مترادف به کار میروند، مبادله کالا به کالا نیز در بسیاری موارد مترادف با تهاتر به کار می رود، بار حقوقی تهاتر چیست؟ چرا تهاتر ملک بیش از سایر موارد تهاتر رواج دارد؟ جایگاه تهاتر ملک در معاملات ملکی به چه میزان است؟ اامات قانونی تهاتر ملک چیست؟ با ما باشید تا به سؤالات فوق پاسخ دهیم.
تهاتر ملک، سنتی قدیمی در شمایل مدرن!
امروزه عبارت تهاتر ملک زیاد به گوش میرسد، واژهی تهاتر بیش از آن که معنای مبادله کالا به کالا یا معامله پایاپای بدهد، معنای گستردهتری میدهد
تهاتر در قدیم
تهاتر به مفهوم رفع ادعاست، هر گاه دو نفر نسبت به هم ادعای دین داشته باشند، و ثابت شود که این دو نفر در عین حال نسبت به هم مطالبهی دیگری غیر از موضوع دین دارند، اینجاست که پای تهاتر به میان میآید و با تهاتر مشکل حل میشود؛ یعنی ادعای دین هر دو نسبت به هم ساقط میشود.
تهاتر از نظر حقوقی به مفهوم اسقاط دین است از مدیونین. این به معنای این نیست که فقط پای یک کالا یا پول در میان است؛ بلکه گاهی خدماتی از یک شرکت میتواند با هزینه های یک شرکت دیگر تهاتر شود.
تهاتر ملک بیش از هر نوع تهاتر دیگری امروزه رواج یافته است، علت نبود نقدینگی بین مردم، وجود تورم و ترس از دست دادن ارزش پول و از طرفی راحت تر بودن این کار است
تهاتر ملک
آن چه در تهاتر ملک معاوضه میشود، میتواند زمین، آپارتمان، خودرو، ساختمان نیمهکاره و مصالح ساختمانی باشد.
رونق تهاتر ملکدر کمبود نقدینگی
عرضه وسیع واحدهای مسی، در شهرهای بزرگ، به بازار تهاتر ملک روز به روز در حال افزایش است؛ اصلیترین دلیل این کار، نگرانیهای تورمی و بالتّبع، از دست دادن ارزش پول است که منجر به رغبت فروشندگان آپارتمانهای نوساز به تهاتر ملک گردیده است.
از دیگر دلایل افزایش تقاضا برای تهاتر ملک ، بالا بودن سودهای بانکی است، به گونهای که فروشندگان، ترجیح می دهند، به جای تبدیل ملک خود به پول نقد، آن را به ملک یا خودرو یا . تبدیل کنند.
در زمانی که رکود و تورم، توأم میشود، برای یک سرمایهگذار، آن چه بیش از همه موجب نگرانی میشود، کاهش ارزش سرمایه هایش است، به این دلیل به دنبال راهی میگردد که ضمن انجام معامله، ارزش سرمایهی خود را نیز حفظ کند.
درباره این سایت